Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Periksa dah habiss...start ponteng sekolah le .

Periksa dah habis oooo. UPSR dah habis. PMR pun dah habis. Lepas ni budak-budak start hilangkan tension dan ponteng la. Ehh..sebenarnya cikgu pun stress juga kan ?  Jadi sekali sekala murid tak datang lepas periksa besar ni.....kira off record aja lah tu.





Wahhh...masaalahnya aku pulak yang bakal tension. 24 jam dia orang akan duduk di rumah dengan internet terpasang dan selalunya tak bershut down ! Memang gila. Rumah aku dah jadi macam cyber cafe. Ada 3 lap top semuanya on teruss. Mana bayaran letrik dah mahal lagi ( ya lah sejak guna meter digital ni....kadar bayarannya macam tak munasabah. Naik 6-7 kali ganda tuuu ).
Ehh...TNB tak nak semak ke perkara ni kut ada perkara yang tak betul ? Kut ada pemasangan logam yang dipasang sebagai wayar di meter digital yang baru boleh meningkatkan kenaikan kadar bayaran letrik ? Kut iya pun nak paw duit kami tak usahlah macam ni. Kesian kami. Beratus nak bayar letrik kat rumah. Tak bayar kang bergelap pulak !

                           Uyoo..kejabnya dah jadi 5127, masak le bayar bill.