Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AnisRahim cari Lynn Munir di Google Plus

Hari ini aku buka gmail, tertera di situ email dari Anisrahim via blogger.bounces.google.com
Anisrahim photographer, lynn munir, lynn munir blogspot, siapa lynn munir, carian tentang lynn munir, lina munir, i will do it my way, tagline i will do it my way, google search, google search for lynn munir
ANISRAHIM has left a new comment on your post "JEREBU DAN PATI DELIMA GULSAN": 

" akak hehe payah sungguh nk cari blog akak pki google plus tu :(
 "

Posted by ANISRAHIM to
 Lynn Munir...and i will do it my way at Saturday, July 20, 2013


Hehehe..terpaksa copy ayat dia jer ler. Pasal jenuh buat print screen tapi tak maunya dia keluar kat paint.
Entah apa yang tak kena dengan lap top aku kali ni, banyak sangat virus dah kut.

Aku jawab macam ni ; 

"   La ya ke ? Lain kali search je kat google type lynn munir sampai la kat blog akak nanti. 400,000 carian tuu ........( 0.31 second ) Ahaks. Perasan tak boleh blah dan macam mintak kena sepak aku ni......hahahaha "
Gurau je Anisrahim.

Kalau search nama lynn munir di Google Search , cariannnya adalah  400,000 
( 0.43 – 0.28 second ) Angka / masa carian memang berubah-ubah.
Carian nama lynn munir blogspot membawa kepada 101,000 ( 0.34 - 0.43 second )
Carian nama  lina munir membawa kepada 2,980,000 ( 0.38 second )
Pokoknya semua carian nama tu memang sampai kat aku lah.

So memang boleh buat aku ‘ terperasan ‘ sekejab le. Sebenarnya aku tahu tentang 
hal ini dah lama.
Bukan pasal blog aku popular tapi kerana nama tu terlebih glamour agaknya. Blog aku ni baru berusia setahun 2 bulan. Lebih banyak yang tak diup date dari di up date. Tengoklah tu Total Pageviews pun baru berapa 39,718. Blog ini pulak hanya bercerita journal kehidupan sendiri. Sekali sekali aja bila aku rajin aku selitkan dengan berita dan maklumat semasa. Paling kuat aku up date seminggu 2 kali. Tapi kebanyakan masa seminggu sekali jer. Aku memang tak isikan dengan iklan sebab aku memang tidak menuju ke arah itu pun buat masa ini. Tapi yang pasti loading blog aku memang agak laju ler kan ???
Jangan makan hati lah korang.