Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Salam kawan lama

Hari ini lepas maghrib aku terima message ini di Watsup. Hemm, watsup lagi .........

                                         

Saya ; Terima kasih kerana ingatkan aku. Ko tu dah solat belum ?

Kawan : Mestilah dah. Sebab tu aku ingatkan ko pulak ni hehe...

Saya : Kalau aku mati dulu, agak-agak ko datang tak ziarah jenazah aku ?

Kawan : Mesti. Pastilah aku datang....tapi kalau aku ada kat London time tu ko kena bagi aku notice seminggu lebih awal.

Ciss, kurang asam.

Tension, aku memang agak tension hari ini dan terlebih emosi pulak. Allah Hu Akbar.
Moga semuanya dipermudahkan.