Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Serum penyeri wajah.

Serum penyeri wajah, bibir dan pipi. Nampak gambar macam lipstik je. Biar betul ??
Maklumlah aku ni memang alergik dengan yang namanya cantik semulajadi dan tidak keterlaluan,
pasal aku memang tak berapa suka tenyeh make up tebal kat muka. So kalau serum yang begini
of courselah menarik minat. Perempuanlah katakan........hehehe


                                             
                                                        
serum penyeri wajah, bibir dan pipi, glowing, kesan seminit, new produk in town, serum meletup, murah dan berkesan
                                                 Tengok, nampak macam lipstik kan ?

Hehe...jangan tanya lebih-lebih. Aku pun tak pernah guna lagi barang ni.
Tapi baca mukadimahnya nampak macam menarik je. Serum ini dikabarkan dihasilkan dari campuran berbagai ekstrak iaitu dari ekstrak ubi beet merah, ekstrak biji dan getah anggur, ekstrak rozel,
 ekstrak bunga melor, ekstrak buah epal merah, ekstrak strawberry, ekstrak buah delima, 
ekstrak daun inai, arbutin, collagen, vitamin A,C dan D.

Kesannya dapat dilihat dalam masa 1 minit selepas sapuan. Kulit menjadi lebih glowing
 dan kemerah-merahan, pori-pori lebih rapat dan tegang. Uuii... magik tu. Ahaks.
 Teruja akak. Yang paling penting berstatus halal dan boleh diguna oleh lelaki dan perempuan.
 Awww, i suka you.

Aku cakap dah, kosmatik produk memang business yang paling best untuk diceburi. 
Ramai pembeli dan memang boleh naik cepat kalau kena gayanya. Asal jangan lebih gimik
 dari hasilnya sudahlah ya. So kalau nak tau lebih lanjut tentang produk ni 
boleh le ke mari.