Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CANTIK....kena dah.

4PM hari ni sedang aku memandu ke arah Slim River tiba-tiba mata aku terpandang kilauan cahaya yang menyambar. Tanpa curiga  aku menekan lagi pedal minyak. Uppss....patutlah semua pemandu tiba-tiba jadi bersopan santun aja, rupanya ada camera AES kat situ. Aku jeling ke meter....cantik 120kmj. Confirm ini kali yang ke dua aku kena. Kat Selayang bawah jembatan hari tu kena saman tembak . Elok polis trafik tu duduk mencangkung bawah jembatan , kawasan situ had lajunya 90kmj je. Adus, rabak lagi la poket jawabnya.                  
kamera aes, saman ekor, jalan ulu behrang, jalan ke slim river
                                               

Apa nak buat kan, dah terlambat.
So pada yang belum perasan, berhati-hatilah bila melalui lebuh raya utara selatan sekiranya berhajat menuju ke Slim River, kamera AES nya ada dipasang di ULU BEHRANG. Kiri dan kanan jalan. Beringat sebelum kena.                      

6 comments:

  1. ehhh dkt selayang ade? perghh penanh pecut situ 110km/j tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada selalu sangat. Jaga-jaga bila lalu dikawasan tu. Ada 2 flyover kat situ kadang depa bertukar tempat. Kalau tak di A di B.

      Delete
  2. aduiii.. terkena sudah. kena hati2 lepas ni ya kak lynn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Mia Liana, selalunya bila dah pegang steering lupa semua benda.

      Delete
  3. Hai Kak Lynn...

    Nampak gayanya kena tunggu e-mel dan surat sampe ... huhuhu...

    Anyway thks info,, advise pakai mobile Apps AES detector (android)dan x pasti plak untuk apple...

    Beringat sebelum parah.. (the poket that is... hhik3)

    ReplyDelete