Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Revalue Dinar Iraq hanya mimpi ?


Mungkin  masih sangat ramai yang MASIH BELUM mengetahui tentang IQD atau pun Dinar Iraq. Malah mereka yang telah mengetahui tentang dinar Iraq juga masih 
berfikiran ianya hanyalah satu ‘penipuan’.

Dinar Iraq hanya angan-angan Mat Jenin atau mimpi yang bakal jadi kenyataan ? Hanya  masa yang bakal menentukan.  Bila ia menjadi kenyataan  seramai  0.1% dari rakyat Malaysia yang percaya potensi  dinar Iraq ini akan menjadi kaya , hartawan kalau pun bukan jutawan.  Tapi saya percaya sekurang-kurang 50% dari golongan yang hanya 0.5% peratus penyimpan itu BAKAL MENJADI JUTAWAN.



Pulangan yang lebih daripada 1000% menjadi tarikan kepada para penyimpan 
dan pemegang dinar iraq untuk terus kekal dalam pelaburan mata wang
asing ini. 
Bezanya dengan dagangan forex hanyalah pegangannya dalam bentuk fizikal.
Para penyimpan IQD menyimpan sendiri wang kertas baru dinar Iraq dalam simpanan mereka- simpan sendiri. Macam simpan surat beranak. Simpan sijil berhenti sekolah, ijazah, simpan buku bank, buku ASB atau simpan buku Tabung haji korang ler.

Tapi apa yang membolehkah Iraq membayar sebegitu banyak keuntungan kepada para pemegang dinar Iraq ? Jangan tak tahu Iraq merupakan negara ke 2 terbesar pengeluar petroleum selepas Arab Saudi dan pengeluar gas asli terulung dunia. Reserved simpanan Iraq bagi kedua-dua sumber alam ini dianggarkan bertahan untuk tempoh 150 tahun lagi.
Memang kaya beb. Bumi Iraq juga kaya dengan hasil logam. Baru-baru ini diberitakan lombong palladium, lombong emas dan lombong berlian telah ditemui di Iraq. Nak tau betul ke tidak cari sendiri di google. Banyak berita mengenai penemuan tersebut.
Jangan percaya cakap saya but do your own research.



     
Sepatah kata kawan FB saya Erwin …..speculativenya adalah seperti berikut :-

Current Rate IQD1=USD0.0008576 or USD1=IQD1,166. The Biggest Currency Speculation In The World History Since World War II!

Potential Revaluation (RV) Rate:-

1. If RV Rate=IQD1.00=USD1.00, Its ROI=Revalue 1,170 times
2. If RV Rate=IQD1.00=USD1.134, Its ROI=Revalue 1,326.78 times
3. If RV Rate=IQD1.00=USD1.47, Its ROI=Revalue 1,719.90 times
4. If RV Rate=IQD1.00=USD2.59, Its ROI=Revalue 3,030.30 times
5. If RV Rate=IQD1.00=USD2.80, Its ROI=Revalue 3,276 times
6. If RV Rate=IQD1.00=USD3.00, Its ROI=Revalue 3,510 times
7. If RV Rate=IQD1.00=USD3.17, Its ROI=Revalue 3,708.90 times
8. If RV Rate=IQD1.00=USD3.22, Its ROI=Revalue 3,767.40 times
9. If RV Rate=IQD1.00=USD3.33, Its ROI=Revalue 3,896.10 times
10. If RV Rate=IQD1.00=USD3.86, Its ROI=Revalue 4,516.20 times
11. If RV Rate=IQD1.00=USD5.21, Its ROI=Revalue 6,095.70 times

Kalau simpan IQD 500,000 bila dah RV dan di kali dengan rm 15 bagi setiap 1 IQD nilainya dah meningkat kepada RM 7,500,000.00 !!!!
Wei……mak cik kayo !!!         SMILE.

Apa pun saya selalu percaya peluang tidak selalu datang bertandang and as always…what your mind believe the body will archive.