Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LAYANG CAR SHOW !!!!!

Jom tengok gambar-gambar sewaktu pameran kereta di Layang, JOHOR. Memang gila tengok kaki-kaki kereta ini memasang, mengubah suai dalaman kereta dengan kos yang puluhan ribu ringgit semata-mata mencari kepuasan kereta idaman mereka. Ramai juga peserta dari Singapura menyertai pameran ini. Not bad at all dan memang seronok melihatnya. Bab yang ini adalah pulak semangat muhibah mereka., ermphh...





Sebenarnya waktu pameran ini berjalan di adakan juga pertandingan 'drift'.Wahh....gilak seronok aku anak beranak tengok. Daniel tak mau balik dok syok mencangkung tengok depa buat drift. Event ni sebenarnya dibuat 3 in  1. Satu untuk pengubahsuaian kereta dengan segala make up bagai. Yang ke dua sebenarnya ada pameran segala model  Harley Davidson di situ cuma aku yang tak terambik gambar sebab terlampau khusyuk tengok 'drift' dan car show tu..hai.,hai.,hai.

Favourite aku Harley Davidson - Softtail


                              Tapi model Blackline ni pun gempak juga...ahaks !



                                       Dah macam pintu Lamborghini daaa...

Proton dengan gaya Lamborghini

Memang kreatif  tuan punya kereta ni

Fuyoooo ......tak terkata beb .

Mini Cooper pun ada...

side angle 1

side angle 2

Juri tengah lalu ni...

Kereta aku menang !!!!!!!
Eh...driver cilik ke ni ???

Nurul pun bergambar jugak....

Amacam ganas tak kereta ni ??

King of fighter....aku tak de. Engkau ada ??

LAYANG Kota Tinggi Johor .....

bukan setakat ladang kelapa sawit aja......

tapi juga jadi tumpuan kaki- kaki make up kereta mempromosikan kreativiti mereka.


Puas hubby aku berposing

Cantik gila hiasan interiornya...


               komputer yg dipasang ditempat duduk belakang memang cool gila
                                   sebiji macam Mercedes S-Class 500 CGI L




 

Cermin yang terpasang kat belakang tu siap ada bubble..
bonet di belakangnya diletak ais dan champaign !


                                                     Changih




Gambar close up tapi champaignnya dah dikeluarkan oleh tuan punya kereta



                       Engkau ada ??  Aku....hehehe..mestilah belum ada....