Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FARAH WAHEDA - SEGMEN FEATURED ME ON BUBBLY ?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

31 comments:

  1. balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  2. kak...terima kasih kerana sudi join...jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama!! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jalan ke sana dah, selamat berkenalan Mimi aka miss fluffy :-)

      Delete
  4. singgah blogwalking dari segmen sama...:)
    http://www.timizero.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan Hatimi dan saya dah bertandang ke blog Hatimi pun :-)

      Delete
  5. - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  6. salam kenal & gud luck

    singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal..dr segmen Farah bubblynotes. Done polow sini jugak! jemput ke blog sy juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..Nealofa datang sini woo. Glamour aku, retis singgah sini...hehehe
      Salam kenal jua nea lopah saya dah visit blog awak pun. Esok-esok..,singgah lagi ya :-)

      Delete
  8. Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga dari saya Diana. Terima kasih sudi datang ke mari :-)

      Delete
  9. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya ke ? Hari ni baru dapat buka lap top ....huhu,belum sempat tengok lagi.

      Delete
  10. terbaik! good luck, segmen pertama guna G+

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~
    126

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih daripada sudi Mimie. Tq ya datang ke mari :-)

      Delete
  12. salam ..
    dari segmen yang sama...done follow..
    jom singgah blog sini plak

    elfekluz1921@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Done follow you dear. Terima kasih sudah meluangkan masa di sini :-)

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama, done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. Tq Wana. Saya dah pergi sana pun. Blog Wana cantik dan kemas.

    ReplyDelete
  16. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete