Mari Letak Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com




Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...





17 comments:

  1. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nina. Saya dah pergi ke blog Nina. Semoga berjaya ya.

      Delete
  2. saya tidak ngerti sama sekali..hehehe

    saya follow blog saja lah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Segmen bloglist je Kstiawan. Mudah kok, kalau susah...saya sih liat banget :-)

      Delete
  3. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya good luck untuk semua yang menyertai segmen bloglist Mialiana :-)

      Delete
  4. Assalamualaikum! hai. Mira datang blogwalking dekat sini.
    Singgah blog Mira pula jom? http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ira. Meriahnya segmen bloglist Mialiana ni.

      Delete
  5. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah tak nampak emas putih singgah sini.

      Delete
  6. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz buat entri pulak cara halau lipas dari masuk ke enjin kereta. Grrr...saya parking salah tempat agaknya.

      Delete
  7. salam kenal, singgah sini dari segmen yang sama...followed you...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga Farah, terima kasih kerana singgah di blog ini. Miss pink la Farah ni :-)

      Delete
  8. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ayu. Sudi juga datang berjalan ke sini. Blog ayu sweet sesangat :-)

      Delete
  9. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete